Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: bărbat cercetat, după ce a ameninţat, cu coasa, persoanele aflate în baza de agrement

Poliţiştii din Blaj au luat măsura reţinerii faţă de un bărbat din Blaj care, înarmat cu o coasă, a provocat, în cursul zilei de marţi, un scandal în baza de agrement din municipiu, unde a adresat injurii şi a ameninţat persoanele aflate în zonă.

Miercuri, 28 iunie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de O.G., de 37 de ani, din Blaj, care este cercetat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în după amiaza zilei de marţi, 27 iunie, în jurul orelor 17.45, a intrat în incinta unui ştrand din Blaj, având asupra sa o coasă şi a provocat scandal, adresând injurii și amenințări celor prezenţi. În urma incidentului, nimeni nu a fost rănit.

În cursul zilei de joi, 29.06.2017, O.G. va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

29.06.2017.