Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: bărbat arestat pentru tâlhărie

Poliţiştii din Blaj l-au identificat şi reţinut pe un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Bucureşti, bănuit de comiterea a două tâlhării pe raza municipiului. Acesta este acuzat că, prin violenţă, i-a sustras lanţul de aur unui tânăr de 30 de ani şi telefonul mobil unei adolescente de 17 ani. Suspectul va fi cercetat în stare de arest preventiv.

Vineri, 17 martie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj l-au identificat pe C.C., de 46 de ani, din municipiul Bucureşti, care locuia fără forme legale în Blaj, ca persoană bănuită de comiterea a două fapte de tâlhărie reclamate poliţiei în data de 17 martie a.c.

În sarcina lui C.C. s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 16 martie, în timp ce se afla în faţa unui local public din Blaj, i-a sustras, prin violenţă, un lanţ de aur, unui tânăr de 30 de ani.

În aceeaşi seară, a abordat-o pe o minoră de 17 ani, sub pretextul că vrea s-o ajute să care plasele cu cumpărături şi, prin violenţă, a deposedat-o de telefonul mobil şi o sumă de bani.

Faţă de C.C. a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, iar la data de 18 martie a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj şi judecătorului de drepturi şi libertăți din cadrul Judecătoriei Blaj, care a dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv, pe numele său fiind emis mandat pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au comis aceste fapte, informează IPJ Alba.

20.03.2017.