Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: autoturisme în stare tehnică necorespunzătoare, descoperite la un control RAR

Poliţiştii din Blaj şi Registrul Auto Român au organizat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere produse din cauza stării tehnice necorespunzătoare a autovehiculelor. Au fost verificate 20 de autovehicule, la 4 dintre ele fiind constatate defecţiuni tehnice.

Miercuri, 25 octombrie., poliţiştii rutieri din Blaj, împreună cu specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba, au organizat, pe raza municipiului Blaj, o acţiune pentru depistarea şoferilor care conduc, pe drumurile publice, autoturisme ce nu îndeplinesc condiţiile tehnice pentru circulaţia în condiţii de siguranţă.

Cu această ocazie, au fost controlate 20 de autovehicule, la 4 dintre acestea fiind identificate diverse defecţiuni tehnice. Conducătorii acestora au fost sancţionaţi contravenţional.

Alţi 7 conducători auto au fost amendaţi, pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 1.740 lei, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Alba.

Foto: arhivă

26.10.2017.