Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: 3 tineri prinşi la furat combustibil dintr-un camion

Poliţiştii din Blaj au surprins, în flagrant delict, 3 tineri care încercau să sustragă combustibil din rezervorul unui camion parcat pe strada Dr. Vasile Suciu. Infracţiunea s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar cei 3 tineri vor fi cercetaţi pentru furt calificat, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Alba.

La data de 14 august 2016, în jurul orelor 01.35, poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj, în timp ce patrulau pe strada Dr. Vasile Suciu din municipiul Blaj, i-au surprins, în flagrant delict, pe M.I.M., de 33 de ani, din R.F., de 26 de ani şi S.I.F., de 19 ani, toţi din municipiul Blaj, în timp ce sustrăgeau motorină din rezervorul unui autocamion ce era parcat.

Aceştia au forţat buşonul rezervorului şi, până la momentul în care au fost surprinși de poliţişti, au reuşit să sustragă 10 litri de motorină.

Faţă de cei 3 tineri, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Foto: internet

16.08.2016.