Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: 3 persoane reţinute în urma unui conflict, în zona Plopilor

Poliţiştii din Blaj au reţinut 3 persoane din municipiu implicate într-un conflict spontan izbucnit pe strada Plopilor din oraş, în urma căruia 3 persoane au fost rănite, una dintre acestea fiind transportată la Târgu Mureş, cu leziuni în zona capului.

Luni, 22 august, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de R.G., de 58 de ani, S.G.V., de 24 de ani precum şi faţă de un minor de 17 ani, toţi din municipiul Blaj, cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunilor de ,,tulburarea ordinii publice”, „violare de domiciliu” şi „lovire sau alte violenţe”.

În sarcina acestora s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 21 august a.c., în timp ce se aflau pe strada Plopilor din Blaj, fiind sub influenţa alcoolului, au avut un conflict spontan cu 4 tineri din municipiu. Tinerii s-au lovit reciproc, iar conflictul a continuat şi la domiciliul unora dintre ei, unde cei 3 bărbaţi reţinuţi au pătruns, fără drept.

3 dintre persoanele implicate în conflict au primit îngrijiri medicale, una dintre ele fiind transferată la o clinică din municipiul Târgu Mureş, având leziuni la cap.

În cursul zilei de 23 august, cele 3 persoane reţinute, vor fi prezentate în faţa procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, urmând ca în funcţie de concluziile medico – legale, să fie făcută încadrarea juridică finală a faptelor cu violenţă, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Alba.

23.08.2016.