Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Azi, ultimul meci în Liga Campionilor: Volei Alba Blaj - Dinamo Moscova, de la ora 18.00, la Sibiu

Volei Alba Blaj îşi încheie parcursul din acest an în Liga Campionilor cu un nou meci de gală. Marţi, 28 februarie, de la ora 18.00, în Sala Transilvania din Sibiu, campioana României primeşte vizita campioanei Rusiei, Dinamo Moscova, în ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor. Intrarea este liberă. Partida va fi transmisă, în direct, de Digisport 3 şi de site-ul www.laola1.tv.

După ce, în urmă cu o lună, iubitorii de sport au putut vedea o demonstraţie de volei de înaltă clasă, oferită de Volero Zürich, marţi la Sibiu soseşte o altă mare echipă din voleiul feminin internaţional, Dinamo Moscova. Volei Alba Blaj vine după spectaculoasa victorie (scor 3-0) obţinută pe terenului lui Dinamo Krasnodar, în timp ce Dinamo Moscova doreşte să-şi asigure prima poziţie în clasamentul Grupei B, unde are un punct în faţa echipei Volero Zürich, pe care a învins-o în penultima etapă cu 3-2.

Volei Alba Blaj este în formă, dovadă fiind şi ultimele rezultate, victoria de senzaţie de la Krasnodar fiind dublată de una foarte clară, în campionat, pe terenul Ştiinţei Bacău. Acest fapt le dă mari speranţe oficialilor echipei campioane, care speră ca Volei Alba Blaj să părăsească, cu fruntea sus, cea mai frumoasă şi importantă competiţie intercluburi din Europa.

Darko ZAKOC, antrenor Volei Alba Blaj: "Dinamo Moscova este favorită în acest meci, nu este îndoială. Au arătat forţa lor în meciurile cu Volero Zürich, unde au câştigat de două ori. În plus, oaspeţii vor veni motivaţi să câştige şi să-şi păstreze primul loc, care le va oferi un avantaj la tragerea la sorţi din Playoffs 6. Noi am obţinut ce am vrut, am câştigat la Krasnodar şi am arătat că putem juca la cel mai înalt nivel şi vrem să dovedim asta şi la meciul cu Dinamo Moscova. Este ultimul joc din acest sezon în Liga Campionilor, aştept ca suporterii să vină în număr cât mai mare la Sibiu şi să ne susţină, pentru că această echipă merită din plin asta."

Sergiu ŞTEFĂNESCU, preşedinte Volei Alba Blaj: "Îi invităm pe pe iubitorii de sport din Blaj, Sibiu și din împrejurimi la ultimul meci din acest sezon în Liga Campionilor. Întâlnim o mare echipă a Europei, cu foarte multe jucătoare de valoare, campioane europene cu naţionala Rusiei, o echipă care deja este calificată în faza următoare a competiţiei, Playoffs 6. Cu toate acestea, noi sperăm să facem un meci bun, care să confirme victoria pe care am obţinut-o la Krasnodar şi să ne despărţim de această foarte frumoasă competiţie cu capul sus, lăsând în urmă o bună impresie publicului care a savurat, sper eu, din plin meciurile de Liga Campionilor de la Sibiu."

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 3 ori până acum, toate meciurile încheindu-se cu victoria "gigantului" din Rusia: 3-0 şi 3-0 în ediţia 2015/2016 a 2017 CEV Volleyball Champions League - Women şi 3-1, în tur, la Moscova (foto), în actualul sezon al acestei competiţii.

Loturile celor două echipe pentru meciul de la Sibiu:

VOLEI ALBA BLAJ, antrenor Darko ZAKOC: 2 Adina SALAORU, 3 Nadja NINKOVIC, 4 Samara RODRIGUES DE ALMEIDA, 5. Lisa KRAMER, 6 Ana Maria BERDILĂ, 7. Ana ANTONIJEVIC, 8. Ana GRBAC, 9 Dubravka DJURIC, 14. Rebecka LAZIC, 15 Tatsiana MARKEVICH, 16. Marina VUJOVIC (L), 18 Nneka ONYEJEKWE.

DINAMO MOSCOVA, antrenor Yury PANCHENKO: 1. Iuliia MOROZOVA, 3. Anastasia BAVYKINA, 6. Yana SHCHERBAN, 7. Ekaterina RAEVSKAIA, 8. Nataliya GONCHAROVA, 9. Vera VETROVA, 10. Ekaterina KOSIANENKO, 11. Ekaterina LYUBUSHKINA, 13. Irina FETISOVA, 17. Bethania DE LA CRUZ DE PENA, 18. Maja POLJAK , 19. Anna MALOVA (L).

Meciul Volei Alba Blaj - Dinamo Moscova va fi arbitrat de Ksenija JURKOVIC (arbitru A1, Croaţia) şi Ilian GEORGIEV (arbitru A2, Bulgaria). Observator CEV: Gonenc BENGISUN (Turcia).

Partida va putea fi urmărită, în direct, pe Digisport 3 şi AICI

Înaintea ultimei etape, Volei Alba Blaj ocupă locul 4, cu 3 puncte, fără şanse de calificare mai departe, în tmp ce Dinamo Moscova se află pe prima poziţie, cu 12 puncte, fiind deja calificată în faza următoare a competiţie. Locul 2 este ocupat de Volero Zürich, 11 puncte, campioana Elveţiei având nevoie de victorie în meciul cu Dinamo Krasnodar (locul 3, 4 puncte), pentru a fi sigură de calificarea în Playoffs 6.

Ultimul meci al Grupei B a Ligii Campionilor, Volero Zürich - Dinamo Krasnodar, se va desfăşura tot marţi, 28 februarie, de la ora 21.00.

Nicu Goga

28.02.2017.