Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Atenţie la cei care vă schimbă scocurile la casă: tentativă de înşelăciune la Cetatea de Baltă

Mai mulţi bărbaţi din judeţul Mureş sunt cercetaţi pentru tentativă de înşelăciune, după ce i-au solicitat unei femei în vârstă, din Cetatea de Baltă, o sumă de 50 de ori mai mare decât au stabilit iniţial, în urma unei lucrări de schimbare a scocurilor de la faţada casei.

Luni, 20 martie, în jurul orelor 14.30, poliţiştii Postului de Poliţie Cetatea de Baltă au fost sesizaţi cu privire la faptul că o vârstnică din comună a fost victima unei tentative de înşelăciune.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la locuinţa victimei unde au identificat 5 bărbaţi din judeţul Mureş, care au efectuat lucrări pentru schimbarea scocurilor la fațada casei acesteia.

Iniţial, aceştia i-ar fi spus vârstnicei că lucrarea costă 80 de lei, însă la terminare i-au cerut 4.000 de lei, moment în care femeia şi-a anunţat familia, iar ulterior a fost sesizată poliţia.

Faţă de cei 5 bărbaţi, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ,,tentativă de înșelăciune”.

Foto: internet

21.03.2017.