Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Amenzi de peste 6.000 de lei la Valea Lungă; marfă expirată la două societăţi comerciale

Poliţiştii au aplicat 20 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 6.100 lei, în cadrul unei acţiuni desfăşurate pe raza comunei Valea Lungă. La două dintre societăţile verificate au fost identificate băuturi alcoolice şi produse alimentare a căror termen de valabilitate era expirat.

Miercuri, 22 martie, între orele 08.00-24.00, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj, sprijiniţi de poliţişti de ordine publică şi poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj, au desfăşurat o acţiune cu efective mărite pe raza comunei Valea Lungă.

Cu ocazia acestei acţiuni, au fost controlate 89 de autovehicule şi 5 comercianţi şi au fost aplicate 20 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 6.100 lei, din care 3 la Legea 61 din 1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 3 la Legea 12 din 1990 privind comerţul, 1 la Legea 333 din 2003 privind paza bunurilor şi 13 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Cu ocazia controalelor efectuate la comercianţi, la două dintre societăţile verificate au fost identificate băuturi alcoolice şi produse alimentare, în valoare de 1.105 lei, a căror termen de valabilitate era expirat. Reprezentanţii societăţilor comerciale au fost sancţionaţi contravenţional, iar produsele expirate au fost confiscate., informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Alba.

23.03.2017.