Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Alimentarea cu gaze naturale pe mai multe strazi din Blaj va fi sistata miercuri, 24 aprilie

Pentru efectuarea unor lucrari programate, alimentarea cu gaze naturale pe mai multe strazi din Blaj va fi sistata, miercuri, 24 aprilie, anunta E.ON Gaz Distributie intr-un comunicat de presa.

Pentru efectuarea unor lucrari specifice la sistemul de distributie a gazelor naturale, E.ON Gaz Distributie este nevoita sa sisteze alimentarea cu gaze naturale, in cursul zilei de miercuri, 24 aprilie a.c., incepand cu ora 08.00, pe urmatoarele strazi din Blaj: A. Borza, A. Golescu, Alunului, Arinilor, A. Pumnul, Artarului, Caisului, C. Negrii, Dumbravei, Ef. Murgu, Gh. Lazar, Gh. Magheru, Gutuiului, I. H. Radulescu, Livezii, Luncii, Macesului, Merilor, Nucului, Oborului, Pacii, Paraului, Petofi Sandor, Piersicului, Plopilor, Privighetorii, Prundului, Prunului, C.A. Rosetti, Petru Pavel Aron, Salcamilor, Salciilor, Sipotului, Zorilor si I.I. De la Brad.

Totodata, va fi sistata alimentarea cu gaze naturale în localitatea Tiur, strada Principala.

Reluarea serviciului de distributie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat dupa finalizarea acestor lucrari, cel mai probabil incepand cu ora 13.00.

Compania E.ON Gaz Distributie solicita consumatorilor sa inchida toate focurile, iar dupa reluarea distributiei gazelor naturale sa supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

In cazul in care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugati sa anunte imediat dispeceratul de urgenta al E.ON Gaz Distributie la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (numar gratuit, apelabil din principalele retele de telefonie fixa si mobila) sau 0265.200.928 (numar taxabil cu tarif local din reteaua Romtelecom si cu tariful operatorului din toate celelalte retele de telefonie).

23.04.2013.