Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Alba Iulia: Tânăr din Blaj, prins că şi-a pus piciorul în gips pentru a cerşi

Poliţiştii locali din Alba Iulia au vindecat "miraculos" un tânăr din Blaj care avea piciorul în gips şi care cerşea pe străzile municipiului reşedinţă de judeţ. Pe lângă faptul că i-au redat mersul perfect, poliţiştii locali l-au amendat pe tânărul din Blaj cu suma de 100 lei.

Marți, 5 septembrie 2017, în jurul orei 16.00, o patrulă a Poliției Locale Alba Iulia l-a surprins pe numitul V.D. în vârstă de 24 de ani, domiciliat în municipiul Blaj, în timp ce apela în mod repetat la mila oamenilor pe Bulevardul Transilvaniei. Acesta avea piciorul drept în ghips și se deplasa cu ajutorul unor cârje, stârnid astfel mila cetățenilor.

Polițiștii locali nu s-au lăsat păcăliți de ,,handicapul’’ tânărului și l-au condus la sediul poliției locale, unde, după desfacerea bandajului de pe glezna piciorului, V.D. a recunocut faptul că nu suferise nicio luxație sau fractură și că se deghizase pentru a cerși.

Numitul V.D. a fost sancționat contravențional conform art.2, pct.3 din Legea 61/1991 republicată cu amendă în valoare de 100 lei.

Poliția Locală Alba Iulia face un apel către locuitorii municipiului să nu se mai lase impresionați și să nu mai încurajeze cerșetoria.

06.09.2017.