Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

A fost asa cum a vrut Branko Gajic: Volei Alba Blaj – Rapid 3-0

CS Volei Alba Blaj a obtinut o victorie clara cu nou promovata Rapid Bucuresti, intr-un meci ce a contat pentru etapa a 3-a Diviziei A1 la volei feminin. In fata unui public care a umplut pana la refuz Sala Timotei Cipariu, voleibalistele blajene s-au impus, cum era de asteptat, foarte clar impotriva unui adversar modest, care a facut figuratie in jocul de astazi. Fetele noastre s-au impus intr-o ora de joc cu 3-0 ( 25-12,25-9, 25-14) facandu-i pe plac antrenorului Branko Gajic care si-a dorit o victorie cat mai rapida.

Volei Alba Blaj a intrat decisa inca din primul set sa transeze disputa si a reusit, in fata unui Rapid care a adus la Blaj doar un antrenor ( din cei doi existenti oficial) si numai 7 jucatoare. La sfarsitul meciului, Branko Gajic s-a declarat multumit de atitudinea echipei sale, care nu a intrat in teren la umbra rezultatului de la Bacau si care a reusit sa fie foarte serioasa si concentrata in fata unui adversar mediocru.

Pentru Volei Alba Blaj au evoluat: Luminita Trombitas (cpt.), Adina Salaoru, Miroslava Kiakova, Camila Lanner, Valentina Rusu, Milagros Collar, Katja Medved (libero), pe parcurs intrand Adriana Dudnic, Ramona Rus, Adina Stanciu si Denisa Viloiu. Nu a jucat Roxana Ivanof care a suferit o usoara accidentare si care a fost menajata in acest facil joc.

Pentru echipa noastra, care a obtinut pana acum 8 puncte din 9 posibile, urmeaza meciul cu CSM Targoviste din deplasare. Partida se va disputa duminica, 27 octombrie, de la ora 14, si va fi transmisa in direct de Digisport.

Sursa foto: Rosian Aurel