Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

A doua sesiune de admitere în anul universitar 2016/2017 la Facultatea de Teologie Greco-Catolică Blaj

Facultatea de Teologie Greco-Catolică, Departamentul Blaj, din Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca, organizează înscrieri pentru anul universitar 2016/2017, învăţământ de zi, nivel licenţă, cu durata studiilor de patru ani sau nivel master, cu durata studiilor de doi ani.

Facultatea se adresează atât absolvenţilor de liceu şi tinerilor care doresc să devină preoţi, cât şi laicilor, băieţi sau fete, bărbaţi sau femei, care doresc să-şi lărgească orizontul credinţei, să-şi aprofundeze motivaţiile propriei vieţi şi chiar să participe la acţiunea didactică, pastorală şi social-educativă a Bisericii. Facultatea oferă un program de cursuri bogat şi actual, dar şi preocuparea pentru cultivarea unei autentice vieţi spirituale.

În perioada 5-10 septembrie 2016 se desfăşoară cea de-a doua sesiune de înscriere.

Admiterea va consta din depunerea dosarelor de înscriere la secretariat, în vederea ocupării locurilor bugetate sau cu taxă.

Teologia este un domeniu fascinant, care aduce cu sine o bogăţie inestimabilă sufletească şi intelectuală, implică satisfacţii şi bucurii deosebite; aventura unei vieţi în Hristos împlineşte omul în toate dimensiunile sale şi îl determină să îşi trăiască propria vocaţie în perspectiva vieţii şi a veşniciei, dar şi oferă un răspuns inteligibil la marile întrebări şi provocări ale lumii în care trăim; ne ajută să depăşim crizele vieţii şi să înfruntăm cu curaj, entuziasm şi credinţă viitorul nostru.

Dacă aceste aspecte vă preocupă şi dacă vreţi să urmaţi o Facultate sau un Master în oraşul vostru, vă aşteptăm pentru mai multe detalii la sediul Facultăţii de Teologie din Blaj, str. Piaţa 1848 nr. 1, telefon nr. 0258-710.440 sau 0745-915.934.

02.09.2016.