Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

29-30 octombrie, Blaj: Consiliul Director al Confederatiei Caritas Romania

Caritas Blaj gazduieste marti, 29 octombrie, si miercuri, 30 octombrie, lucrarile Consiliului Director al Confederatiei Caritas Romania. La cea de-a doua sedinta ordinara anuala a Confederatiei Caritas Romania participa toti cei 11 directori de organizatii Caritas din tara, greco-catolice si romano-catolice.

Consiliul Director al Confederatiei Caritas Romania va dezbate, in cele doua zile de lucrari, teme de importanta majora pentru organizatia neguvernamentala, precum raportul de activitate pe anul 2013, stabilirea agendei pentru anul 2014 si statutul Confederatiei Caritas Romania. Vor fi dezbatute si discutate si proiectele aflate in derulare in cadrul organizatiilor Caritas din tara, dar si proiecte comune ale Confederatiei Caritas Romania cu reteaua Caritas Europa.

Amanunte suplimentare ne ofera presedintele Confederatiei Caritas Romania, preot Nicolae Anusca, director general al Asociatiei Caritas Blaj:

"Este vorba de una dintre cele doua sedinte anuale ale Consiliului Director al Confederatiei Caritas Romania, de aceasta data organizata la Blaj. Este o intalnire ordinara a Consiliului Director National in care toti directorii Caritas din Romania vor participa la aceasta sedinta, exista o agenda destul de incarcata in care se discuta atat lucruri si rapoarte legate de activitatea Confederatiei in anul care se va incheia peste scurt timp, precum si agenda pentru anul 2014 la nivelul Caritas Romania. Chiar daca este o sedinta in care se discuta chestiuni administrative, concluziile rezultate in urma acestor discutii care vor avea loc in aceste doua zile vor creiona activitatea noastra pentru perioada urmatoare.

Blajul apare si este deja, prin intermediul Caritasului Mitropolitan Greco Catolic, pe harta Europei, pe harta tarii, pentru ca oameni de importnta majora participa si vin in Blaj si isi desfasoara lucrarile aici si eu cred ca Blajul devine un loc unde se plamadesc, se realizeaza si se iau decizii importante nu numai pentru localitatea noastra ci si pentru intreaga tara. Consiliul Director Caritas reprezinta o astfel de actiune in care toti directorii din Romania vor participa la aceasta sedinta si vor lua decizii si hotarari importante care vor schimba viata a sute de mii de oameni, beneficiari ai proiectelor noastre.

Ma bucur ca am reusit sa organizam aceasta intalnire al Consiliului Director al Confederatiei Caritas Romania si, inca odata afirm, este un lucru foarte onorant sa gazduim astfel de evenimente intr-o localitate cum este Blajul."

29.10.2013.