Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

28 februarie: "Ziua porților deschise" la Liceul Teologic Greco-Catolic "Sfântul Vasile cel Mare" Blaj

În perioada 27 februarie - 16 martie 2017 se desfășoară prima etapă de înscriere în învățământul primar. Pentru anul școlar 2017/2018 ne-am propus o clasă pregătitoare cu 25 de locuri. Pentru completarea cererilor tip și depunerea dosarelor sunteți așteptați zilnic, în intervalul orar 08.00-18.00 (luni-vineri), respectiv 9.00-13.00 (sâmbăta) la secretariatul Liceului Teologic Greco-Catolic "Sfântul Vasile cel Mare" Blaj, în locaţia din Str. Republicii, nr.8. Marţi, 28 februarie 2017, şcoala organizează "Ziua porților deschise" la sediul din Bulevardul Republicii, nr. 8.

Dragi părinţi şi copii, suntem pregătiţi şi nerabdători pentru un nou început, cu o generaţie la fel de specială precum este şcoala noastră, într-o aventură pe tărâmul descoperirii şi a formării autentice.

În perioada 27 februarie - 16 martie 2017 se desfășoară prima etapă de înscriere în învățământul primar. Pentru anul școlar 2017/2018 ne-am propus o clasă pregătitoare cu 25 de locuri. Pentru completarea cererilor tip și depunerea dosarelor sunteți așteptați zilnic, în intervalul orar 08.00-18.00 (luni-vineri), respectiv 9.00-13.00 (sâmbăta) la secretariatul Liceului Teologic Greco-Catolic "Sfântul Vasile cel Mare" Blaj, în locaţia din Str. Republicii, nr.8.

Marţi, 28 februarie 2017, şcoala organizează "Ziua porților deschise", chiar dacă unii dintre dumneavoastră ştiţi că din principiu suntem o şcoală deschisă tot timpul, zi în care vă invităm să vizitaţi spațiile cu destinaţie şcolară pentru clasa pregătitoare (şi nu numai), să vă oferim informaţiile necesare pentru a vă familiariza cu stilul de lucru, pentru a ne cunoaşte sau a continua parcursul devenirii ca oameni în unitatea noastră de învăţământ. Vă așteptăm!

Documente necesare pentru dosarul de înscriere în clasa pregătitoare:

1. C.I. părinți (original), pentru realizarea copiei cf. cu originalul;
2. Certificatul de naștere al copilului (original), pentru realizarea copiei cf. cu originalul;
3. Adeverință medicală pentru înscriere în colectivitate;
4. Rezultatul evaluării dezvoltării psihosomatice - pentru copiii care împlinesc 6 ani în perioada 1 septembrie-31 decembrie 2017.


Director,
Angela Moşneag

Prof. pentru învăţământ primar,
Mihaela Şerb

27.02.2017.