Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Întăriri pentru Liga Campionilor: Tijana Malešević şi Nataša Krsmanović au semnat cu Volei Alba Blaj

Din dorinţa de a face o figură cât mai frumoasă la Turneul Final Four al Ligii Campionilor la volei feminin, pe care îl va organiza, în perioada 5-6 mai 2018, la Bucureşti, CSM Volei Alba Blaj a transferat două jucătoare cu un CV important în voleiul european şi chiar mondial, cu rezultate foarte bune alături de naţionala Serbiei. Este vorba de extrema Tijana Malešević (27 ani, foto 1)) şi centrul Nataša Krsmanović (32 ani, foto 2), care vor avea drept de joc în cele două meciuri pe care Volei Alba Blaj le va susţine în Sala Polivalentă, la competiţia care reuneşte la start cele mai bune patru echipe din Europa.

Tijana Malešević (1,85 m), care a împlinit duminică, 18 martie, 27 de ani, este componentă a naţionalei Serbiei, echipă alături de care a câştigat Campionatul European (2017) şi medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Rio (2016). Extrema din Serbia vine la Blaj de la echipa turcă de primă ligă Seramiksan şi va purta la echipa noastră numărul 6 pe tricou.

Nataša Krsmanović (1,88 m), care va împlini, pe 19 iunie, 33 de ani, este o fostă componentă a naţionalei Serbiei, cu care a câştigat Campionatul European în 2011 şi alături de care are două participări la Jocurile Olimpice (în 2008 şi 2012). Centrul din Serbia vine la Blaj de la echipa turcă de primă ligă Seramiksan şi va purta la echipa noastră numărul 5 pe tricou. Nataša Krsmanović a mai disputat un turneu Final Four de Liga Campionilor la volei feminin în anul 2014, echipa sa, Rabita Baku, clasându-se pe locul trei, după ce în semifinale a fost învinsă de campioana acelei ediţii, Dinamo Kazan.

Cele două jucătoare vor sosi la Blaj în zilele următoare şi vor intra în programul de pregătire al campioanei României.

Vladimir Bacşiş, director general Volei Alba Blaj: "Prin cele două transferuri am încercat să întărim echipa în perspectiva turneului Final Four al Ligii Campionilor, acolo unde vrem să facem o figură cât mai frumoasă şi unde urmărim să jucăm cât mai bine în faţa unor echipe foarte puternice şi cu bugete impresionante. Sper ca Tijana Malešević şi Nataša Krsmanović să se integreze cât mai repede în angrenajul echipei noastre, alături de jucătoarele pe care le avem la echipă, astfel încât să fim cu toţii mulţumiţi la turneul din luna mai, un eveniment extraordinar pentru România, pe care îl pregătim în cele mai mici detalii".

Volei Alba Blaj va deschide turneul Final Four al Ligii Campionilor la volei feminin, pe care îl va găzdui pe 5 şi 6 mai, la Sala Polivalentă din Bucureşti. Campioana României se va lupta pentru calificarea în finală cu învingătoarea dintre Galatasaray Istanbul şi Igor Gorgonzola Novara, din faza Playoffs 6 a competiţiei.

În cealaltă semifinală, se vor întâlni învigătoarea meciurilor dintre Imoco Volley Conegliano şi Dinamo Kazan cu învingătoarea meciurilor dintre Volero Zürich şi VakifBank Istanbul.

Meciurile din faza Playoffs 6 a Ligii Campionilor la volei feminin se vor desfăşura în perioada 20-22 martie (turul) şi 3-5 aprilie (returul).

Semifinalele Ligii Campionilor se vor desfăşura pe 5 mai, în timp ce finala mică (care va opune echipele învinse) şi finala mare (în care se vor întâlni echipele învingătoare) vor avea loc pe 6 mai.

Nicu Goga

20.03.2018.