Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Înscrieri la Facultatea de Teologie Greco-Catolică din Blaj

FACULTATEA DE TEOLOGIE GRECO-CATOLICĂ din Blaj organizează Înscrieri pentru anul universitar 2014-2015 în perioada 8-10 septembrie.

Blajul este prin excelenţă un oraş al şcolilor în care s-au format atâţia oameni de seamă ai Bisericii şi ai societăţii româneşti. Facultatea de Teologie Greco-Catolică Blaj, din Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca, se adresează atât tinerilor care doresc să devină preoţi (şi care se vor forma în Seminarul Teologic), cât şi laicilor, băieţi sau fete, bărbaţi sau femei, care doresc să-şi lărgească orizontul credinţei, să-şi aprofundeze motivaţiile propriei vieţi şi să participe la acţiunea didactică, pastorală şi social-educativă a Bisericii.

Facultatea oferă cursuri bogate şi actuale (despre Dumnezeu, Biblie, Biserică, morală, viaţa de sfinţenie, familia creştină, istoria Bisericii, drept canonic etc.) dar şi preocuparea pentru cultivarea unei autentice vieţi spirituale.

Admiterea la Facultate, pentru a obţine o diplomă de licenţă, cât şi la nivel de master în teologie, va consta din depunerea dosarelor de înscriere la secretariat, în vederea ocupării locurilor, şi un interviu/eseu. Locuri sunt suficiente, iar pentru cei care lucrează peste săptămână organizăm recuperări de cursuri în unele zile de sâmbătă.

Teologia este un domeniu fascinant, care aduce cu sine o bogăţie inestimabilă sufletească şi intelectuală, implică satisfacţii şi bucurii deosebite; aventura unei vieţi în Hristos împlineşte omul în toate dimensiunile sale, dar şi oferă un răspuns la marile întrebări şi provocări ale lumii în care trăim; ne ajută să depăşim crizele vieţii şi să înfruntăm cu curaj, entuziasm şi credinţă viitorul nostru.

Dacă aceste aspecte Vă preocupă, Vă aşteptăm la Facultatea de Teologie din Blaj, Piaţa 1848 nr. 1. Pentru detalii: tel. 0258-710.440; 0745-915.934, gct.ubbcluj.ro